Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az anyák napi virágcsokor talán az egyik legfontosabb ajándék egész évben, hiszen még a legszebb csokor sem elég ahhoz, hogy megköszönjük az Édesanyáknak azt a sok szeretett és törődést, ame - Anyák napja magazin
részletek »

Egy kis segítség az anyák napi csokor kiválasztásához

Anyák napja Tuti Magazin: Oldalam az édesanyákról szól, az anyukák tiszteletéről, megbecsüléséről, az ünnep eredetéről. Található az oldalon vers, SMS, idézet, mottó, hírek, cikkek a nagyvilágból, azaz, minden ami az anyukákról, anyukáknak szól ...
Anyák napja magazin
Itt vagy: Anyák napja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Egy kis segítség az anyák napi csokor kiválasztásához
Egy kis segítség az anyák napi csokor kiválasztásához
Az anyák napi virágcsokor talán az egyik legfontosabb ajándék egész évben, hiszen még a legszebb csokor sem elég ahhoz, hogy megköszönjük az Édesanyáknak azt a sok szeretett és törődést, amelyet kapunk tőlük egész évben.
Bemutatunk három gyönyörű anyák napi csokrot, amelyek talán ötletet adnak, milyen is legyen az ajándékcsokor erre a gyönyörű ünnepre.


Ezer apró virág

Mintha egy hatalmas nyári virágos kertben járnák, olyan ez a színes kis tarka csokor, amelyben a liláskék nefelejcs, a fehér gyöngyvirággal és narancssárga fréziával van kombinálva. A csokrot mintegy gallér úgy veszi körbe az üde zöld gyöngyvirág levél sokasága.
Hirdetés

Hófehérke

Mintha egy apró kis menyasszonyi csokor lenne, olyan ez a hófehér összeállítás. amelyben a fehér fréziák eleganciáját emelik ki a zöld krizantém fejek. Bátran ajándékozzuk ezt a gyönyörű csokrot, hiszen olyan mintha egy kis ékszerdobozt nyújtanánk át Anyák napjára.

Egyszerű, de nagyszerű!

Ha egy kisebb csokorban gondolkodunk, bátran ajándékozzunk gerberát. Mivel a virágok igen nagyok és mutatósak, akár három szálból is nagy és mutatós csokrot tud a virágkötő alkotni számunkra. Ebben a csokorban a különleges téglaszínű gerberákat rózsákkal és kakastaréjjal kombinálták, amely így egy igazi anyák napi költeménnyé állt össze.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - virág, csokor, anyák, napja, ajándék, ötlet
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-08-01 07:44:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü